+46 733 513913 info@inmarketing.se

Idag så vill jag ta upp lite kring samarbet i trafiken, eller kanske den är motarbete rättare sagt. Ibland så cyklar jag till jobbet, det är en sträcka på ca 1 mil. Merparten av resan går på cykelbanor men en del sträckor går på bilvägar. 

Först så vill jag rosa alla cylister, bilister, busschafförer och gångare, som tar hänsyn i trafiken. Det kan gälla att vara uppmärksamma vid korsningar eller när gångare ser sig för innan de korsar cykelvägen.

Sedan finns det de som jag vill ge lite ris for deras beteende i trafiken. De parkerar tvärs över cykelbanan, ser inte efter cyklister vid korsningar eller de gångare som korsar cykelbanan utan att se sig för. 

Det jag vill säga är att det fungerar bättre när alla försöker samsas. Vi får alla en bättre start på dagen samt ett gladare Göteborg..