+46 733 513913 info@inmarketing.se

Nu när det många som känner av svårigheten att orka vara uthållig med #blogg100.  Det är nu när det börjar att gå emot som det är viktigt med att ha en rätt målbild. Jag gillar att dra paralleller med idrotten som jag är väl insatt i. Det är när det är som tuffast och det känns som att man inte orkar ett steg till som det visar sig om man gjort en bra förberedelse. Men trots all träning är det inte alltid att det räcker, utan det är då som publiken och dina supportrar kommer in. Att få hejarop och peppning från andra, gör att man orkar lite till och lite till. Så låt oss alla nu peppa varandra och köra hela vägen, ända in i kaklet.

Jag vill bidra med en liten inspiration som jag fick del av från en av mina vänner på Pinterest.

http://www.digitalmarketer.com/blog-post-ideas/