Kan inte låta bli att kommentera

Snart släpps den, Apple watch.

Den stora snackisen under en lång tid är äntligen snart ute till försäljning till allmänheten och du bor i rätt land, dock ej Sverige. De ständiga frågorna är om den kommer att floppa och om den fyller ett behov?

Jag är rätt säker på att den inte kommer att floppa utan som så många andra produkter från Apple finns en stor grupp på kö för att köpa produkterna. I dessa grupper finns både de som tycker om produkterna, designen och så har vi alla wannabies.

Nästa stora fråga är om den kommer att fylla ett behov? Ja det gör den, men det är även ett behov som skapas av smarta marknadsförare. Dock så tycker jag att det verkar smidigt att kunna låsa upp bil, hus mm men även enkelt kunna se på meddelande och notiser när jag cyklar.

Jag är gärna en som hade haft denna produkt på min armled men frågan är om det kommer att bli den första generationen eller om jag väntar till 2:a generationen. Hade den haft ett SIM-kort i, hade jag ersatt telefonen med en gång. Kanske är detta något som är på gång.

http://www.di.se/artiklar/2015/4/8/proffsen-skeptiska-till-apple-watch/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *